مشاوره رایگان تلفنی

راهنمای پنل کاربری

  1. راهنما
  2. ارسال
  3. ارسال منطقه ای

ارسال منطقه ای

بانک شماره، مهم ترین بخش یک سامانۀ پیامکی است. حتماً می دانید که شماره ها مدام در حال تکمیل و به روزرسانی هستند و اگر سامانۀ پیامکی که انتخاب می کنید از این تغییرات عقب باشد، ممکن است آن نتیجه ای را که از تبلیغات پیامکی انتظار دارید دریافت نکنید.

در این بخش قصد دارم شما را با یکی از امکانات سامانۀ پیامک ۲۴ آشنا کنم که به وسیلۀ آن می توانید به دسته های مختلف بانک شماره دسترسی داشته باشید، به راحتی مخاطبان هدفتان را شناسایی کنید و برای آن ها پیامک تبلیغاتی بفرستید. این امکان فوق العاده « ارسال منطقه ای» نام دارد که در ادامه بیشتر با آن آشنا می شوید.

ارسال منطقه ای چیست؟

هر سامانه ای می بایست به همراه پنل پیامکی که به شما می دهد، شماره هایی را نیز در اختیارتان بگذارد. در سامانه های معتبر و حرفه ای این شماره ها بر اساس نیازهای کاربران دسته بندی شده اند.

در سامانۀ پیامک ۲۴ کافی است وارد بخش " ارسال منطقه ای" شوید و بر حسب مخاطبان هدف خود، شماره های مورد نظرتان را انتخاب کنید. در این قسمت شماره ها به تفکیک شهرها و استان های کشور، مناطق پستی، مشاغل اصناف کشور و اصناف استان ها جداسازی شده اند.

ارسال منطقه ای به درد چه کسانی می خورد و چه مزایایی دارد؟

در اینکه ارسال منطقه ای برای همۀ افرادی که اس ام اس های تبلیغاتی ارسال می کنند مناسب است، شکی نیست! اما بیایید ببینیم مزایای وجود ارسال منطقه ای و بانک شماره های دسته بندی شده چیست؟

فرض کنید می خواهید کسب و کار جدیدی را افتتاح کنید و نیاز دارید که به مردم ساکن در یک سری مناطق خاص زمان و مکان افتتاحیه اطلاع رسانی کنید. بهترین کار چیست؟ بهترین کار این است که در سامانه پیامکی، وارد ارسال منطقه ای شوید، مناطق مورد نظرتان را انتخاب کنید و پیامکتان را فقط برای آن ها ارسال کنید. شاید بپرسید که این کار چه حُسنی دارد؟ خب دلایلی که ما استفاده از ارسال منطقه ای پیامکی را به شما توصیه می کنیم عبارتند از:

کاهش هزینه ها

وجود دسته بندی های اصولی در بانک شماره ها، از هدر رفتن هزینه های اضافی تبلیغ جلوگیری می کند. (به عبارت دیگر ارسال پیامک به صورت در هم و بر هم و به نقاطی که فایده ای برای شما ندارند، فقط باعث هدر رفتن هزینه هایتان می شود و دستاوردی برای شما ندارد.)

شناخته شدن در جای مناسب

این نوع تبلیغات در شروع کار به شما کمک می کند تا در همان محله، منطقه و یا شهری که می خواهید، به راحتی شناخته شوید و مشتریان خود را پیدا کنید.

نحوه کارکرد ارسال منطقه ای

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، ارسال منطقه ای در زیرگروه ارسال پیامک قرار دارد و با کلیک بر روی آن وارد بخش اصلی ارسال منطقه ای می شوید.

۱ – دانلود نقشه کد پستی : با کلیک روی این قسمت لیستی برای شما باز می شود که می توانید با انتخاب شهر مورد نظرتان کد پستی آن شهر را پس از دانلود روی نقشه ببینید. این امکان به درد کسانی می خورد که بخواهند صرفاً طبق کد پستی پیامک شان را ارسال کنند. (نقشه های ما شامل این شهرها می شوند: شهرهای تهران، اصفهان، مشهد، شیراز، یزد، کرج، تبریز، تربت حیدریه، ارومیه و زنجان)

۲_ عنوان: عنوان برای دسته بندی پیامک های شما به شکل دلخواهتان است و برای مخاطبانتان ارسال نمی شود.

۳ _ فرستنده: این بخش مربوط به شماره های اختصاصی و عمومی شما است و با کلیک روی کادر مربوطه شماره ها باز شده و شما می توانید از بین آن ها، خط مورد نظر خود را انتخاب کنید.

نکته: توجه داشته باشید که نمی توانید در این قسمت از خطوط خدماتی و خطوط عمومی استفاده کنید و تنها می توانید از خطوط اختصاصی استفاده کنید. (خطوط خدماتی خطوطی هستند که با آنها می توانید به کسانی که پیامک های تبلیغاتی خود را مسدود کرده اند و یا اصطلاحاً لیست سیاه مخابرات پیامک ارسال کنید.)

4- متن پیامک : شما می توانید با استفاده از متون سریع ، متن از پیش تعیین شده رو وارد کنید و یا اینکه بصورت دستی متن دلخواه خود را وارد کنید . توجه کنید که تعداد کاراکترهای متن پیامکی شما محدود است.
هر پیامک فارسی ظرفیت ۷۰ کاراکتر و هر پیامک انگلیسی ظرفیت
۱۶۰ کاراکتر دارد. اگر بیشتر از این تعداد شد هزینه پیامکی شما هم بیشتر می شود.

5- شماره گیرنده : جهت تست پیامک میتوانید به شماره خود پیام مورد نظر را ارسال کنید .

6_ نحوه ارسال: در این قسمت نیز با کلیک روی کادر می توانید نحوه ارسال را (ترتیبی یا تصادفی) انتخاب کنید. در ارسال تصادفی پیامک به شماره های تصادفی ارسال می شود و با ارسال ترتیبی باید در مرحلۀ بعدی ردیف را تنظیم کنید.

7_ فیلتر شماره ها: با کلیک روی این قسمت می توانید بانک شماره ها را فیلتر کنید.

به تصویر زیر توجه کنید:

در این تصویر، سامانه فقط شماره های ۹۱۲ که با ۴ شروع می شوند را انتخاب کرده و در مرحله بعد تعدادشان را به شما نشان می دهد.

حال نوبت به مرحلۀ اصلی، یعنی بانک شماره ها می رسد.

به تصویر بالا دقت کنید. با کلیک بر روی علامت مثبت سمت راست عناوین بانک شماره ها، زیرشاخه های موجود در آن بانک باز شده و قابل مشاهده است. اگر هم می خواهید بفهمید که شماره های مدّنظر شما در اینجا موجود است یا نه می توانید از جستجو استفاده کنید.

توجه داشته باشید که اگر می خواهید انتخاب کنید حتما تا آخرین زیرشاخه، مثبت ها را باز کنید.

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید برای انتخاب بانک شماره های اعتباری یزد و تهران ابتدا می بایست بانک استان های کشور را باز کنید، سپس یزد و تهران و پس از آنکه هیچ زیر شاخه ای باقی نماند و صفر شد، مربع کناری اعتباری را پس از منفی کردن، تیک بزنید.

پس برای همین همیشه به زیر کادر و اعدادی که هنگام نوشتن شما به شکل معکوس کم می شوند و همینطور عدد داخل پرانتز که نشان دهنده تعداد بخش های پیامک های شماست توجه داشته باشید. اگر پیامک شما دو بخشی شود بدین معنی است که هزینه ۲ پیامک از شما کسر می شود.

در صورت مشخص شدن تعداد شماره های موجود شما می توانید با کلیک بر روی محاسبه تعداد شماره ها می توانید تعداد کل شماره های دریافت پیامک را مشخص کنید .یا اینکه کافیست مرحله بعد را بزنید.

در این قسمت هم نوشته هایی برای راهنمایی شما وجود دارد که بد نیست نگاهی به آن ها بیندازید.

در تصویر بالا، تعداد شماره های درخواستی تان را وارد کنید. مثلا اگر ۱۰۰۰ را وارد کنیم به ۱۰۰۰ شماره از ۳۶۱۹ شمارۀ بانک که در مرحله قبل انتخاب کرده ایم ارسال می شود.

باز هم دکمه مرحله بعد را می زنیم

در تصویر بالا اطلاعاتی شامل تعداد شماره های قابل ارسال، هزینه ارسال ، تعداد شماره های موجود در لیست سیاه مخابرات و تعداد شماره های اپراتور های مختلف را نشان می دهد و شما می توانید ارسال تکرار داشته باشید و یا در نهایت می تواند دکمه ارسال ر ا کلیک کنید .